Fått tillbaka friheten

Den senaste veckan har jag såklart läst och repeterat så mycket jag bara orkat. Efter 7 veckors plugg varje dag, med max fem dagar ledigt under denna period, har faktiskt motivationen börjat lida. Inte så konstigt kanske haha! Men jag har ändå kämpat, och en dag kom jag upp till 10h aktiv läsning på en dag, de andra något färre. 
 
 
Såklart har jag behövt lite motivationshöjande, och vad passar då bättre än sushi! Det gjorde dagen! 
 
 
En varm dag åkte jag till kvinnobadet för att sola för första gången iår. Det var underbart att känna på lite värme, men actually var det lite för varmt och svettigt där i lä när solen gassade på. Det blev inte så långvarigt, utan åkte snabbt hem till min favorit pluggplats igen: sängen! 
 
 
Idag kom då slutligen dagen D som jag har förberett mig för i 7 veckor, inträdesprovet. Provet gick faktiskt över förväntan, alltså riktigt bra. Men jag vill inte sätta upp mina förhoppningar, för konkuransen är stenhård och det finns endast ynka nio platser för förstagångssökande. Så fast man presterar bra är det ändå ingen garanti, för alla är lika duktiga. 
 
MEN nu skall jag skryta lite (eller ganska mycket, don't care) om mig själv. Hur det än går, om jag kommer in eller inte, är jag så tusans nöjd över hur otroligt duktigt jag har kämpat! Jag har aldrig någonsin kämpat så hårt för ett mål tidigare, och lagt ner sån energi och tid på något. Jag har totalt stängt ute omvärlden och satsat fullt. Går det inte vägen så har jag iallafall inspirerat mig själv och insett att jag kan gå långt ändå med min kämparglöd!
 
 
Efter provet åkte jag och firade friheten tillsammans med Katariina till sweet vasa. Sen åkte jag hem till Pörtom och sen vidare till Ömark. Vid 8 tiden på kvällen insåg jag att jag helt glömt bort att äta både lunch och middag idag, blir vel så när man är så uppspelt efter provet. Nu skall jag försöka pusta ut och sova. Imorgon skall jag jobba och äääh vad kul att få göra något annat!
 Kom ihåg mig?