Happy

Just nu mår jag himla bra! Kanske är det mycket pga vårvädret, men också för att jag har hittat balans och rutin med läsningen, träning och den lilla fritid jag har. Rutiner är mitt liv.
 
Kan ju också berätta lite om min vapp medan jag kikar in här, händer inte så ofta. Jag firade hemma hos mig med Madde, Malin & Ingrid. Vi åt gott och pratade om allt mellan himmel & jord. Det slutade med att Madde sov över, händer inte så ofta längre. Jag hade en tiptop vapp, gulvärt att fira med vänner såhär!
 
Pati har också flyttat hem för att sommarjobba, vilket betyder att jag bor här själv nu ända tills skolan börjar igen. Det har varit lite långtråkigt nu i början tills jag vänjer mig, så i tisdagst körde jag hem endast för att få sova en natt med honom. Så värt! Det är ju ändå bara 120km.
 
Majoriteten av min tid går såklart till läsningen. Men faktiskt tycker jag det är helt mysigt. Speciellt när man bäddar ner sig i sängen, lite lyx får man vel ha! 
 
Imorgon har vi vårt första simuprov.. ska bli intressant att se vad man har lärt sig och inte. Men hoppas ändå för min motivations skull att det faktiskt går någorlunda. Nu skall jag sova, för imorgon 07 väntar cardio på boxen, och det lär jag behöva energi till. Godnatt! Kom ihåg mig?