Se hit alla pollenallergiker!

Denhär tiden på året brukar jag vanligtvis vara snorig, trött och mina ögon brukar driva mig till vansinne av hur mycket de kliar. Men iår har jag inte känt av någonting, och har undrat för mig själv hur länge det tar iår innan det sätter igång? 
 
Jag började äta msm pulver i mitten av april, jag hörde att det skall snabba på återhämtningsprocessen i musklerna och ha bra effekt mot idrottsskador. Det har det, men en annan otroligt bra sidoeffekt det har fört med sig är att min pollenallergi är borta!! Hittills i vår har jag inte känt av någonting alls. Eventuellt lite extra trött, men det kan också vara pga en stressig period just nu. Det är så befriande, jag hade inga förhoppningar alls att jag någonsin skulle bli av med min allergi.
 
 
Jag köpte mitt pulver på minimani, så man hittar det säkert i de flesta större matbutiker samt hälsokostbutiker. Hoppas jag kan hjälpa någon annan ur pollensäsongen! 
 
Andra saker för att nämna några, som pulvret hjälper mot: acne, astma, avgiftning av kroppen, diabetes, födoämnesallergier, muskelvärk, päjsdjursallergi osv.. Ni kan läsa mera själva på nätet :) Kom ihåg mig?