Justus 26:e årsfest

Jag vet att min bloggning varit rätt oexisterande denna höst, men nu måste jag bara föreviga förra helgen hit. Vi firade alltså vår ämnesförening Justus 26:e årsfest, och det blev en av höjdpunkterna på hela hösten.  
Vi höll till på Strampen, där vi åt trerätters och flera höll tal bland annat våran professor, Högsta domstolens president osv. Det var mycket högtidligt, blandat med lite snapsvisor däremellan såklart. 
Maten var såklart underbar!
Aldrig varit så fin i hela mitt liv. 
De bästa tänkbara klasskompisarna!
Dagen efter försökte jag borsta ur all hårspray efter gårdagens uppsättningen och sen åkte vi iväg till Malax på sillis! Min första sillis någonsin, och det blev en bra en! 
Efter en ytterst bra helg är man tillbaka till verkligheten igen. Jag vet att jag inte har berättat så mycket om studierna, och det är för att det finns ingen tid över. Studiemängden är unreal, och studietakten likaså. Det underlättas ju inte direkt av att böckerna och föreläsningarna dessutom går på finska. Det är skittungt och jag pluggar 24/7 MEN jag är säker på att jag hittat rätt utbildning, och vi har väldigt roligt på vägen också!
Prioriterar ändå träningen, annars skulle jag aldrig orka. Det går faktiskt väldigt bra just nu på den fronten, bättre än i tenterna heheh. So long tills nästa gång! 
 
 Kom ihåg mig?