Tre dagar i huvudstaden

I onsdagst efter skolan tog jag tåget ner till Helsingfors. I tåget fick jag faktiskt en hel del skolarbete gjort, så himla skönt! När jag kom fram mötte jag upp Madde och vi tog bussen till Otnäs. Åkte via en fest i TF, men jag åkte ganska snabbt hem eftersom jag haft en lång dag. 
 
 
På torsdagen hade Madde skola hela dagen, så jag underhöll mig själv då. Jag tog bussen in till stan och gick och strosade i butiker, åt lunch på Naughty brgr och bara hade det allmänt gött! Det var så härligt faktiskt att ha en dag för mig själv.
 
Shoppade en del faktiskt, bland annat skjortan på bilden och en ansiktsmask från Lush. Absolut butiken med den bästa atmosfären och kundbetjäningen.
 
Fredag morgon steg jag upp tidigt, tog bussen till stan och promenerade sedan till Finlandia-huset, var jag träffade upp några klasskompisar. 
 
Där stod Juristdagen på schemat, orsaken till att jag egentligen åkte ner till Helsingfors. Riktigt intressant dag, med flera olika pratare, bland annat Alexander Stubb på bilden. 
 
Jag deltog inte riktigt hela dagen, utan smet iväg runt 16 för att möta upp Madde. Vi gick runt i lite mera butiker innan vi åt en hamburgare på Memphis. Sedan åkte vi hem, och såg filmen Cowspiracy (tips!!).
 
På lördagen åkte jag hem till Vasa igen. Alltid skönt att komma hem, fastän jag såklart hade det superbra i Helsingfors. Men det är faktiskt bara tre veckor tills jag åker nästa gång! 
 

WBN, sitz och AW

Evenemangen har (lyckligtvis) lugnat ner sig lite nu, tur det för jag skulle aldrig orkat annars haha. Men jag tycker ändå jag har hunnit med en hel del roligt utanför skolan! 
 
För två veckor sen var det bl.a. Wasa by night. Jag gick runt med tjejerna ur klassen, vi började med mat på Amarillo innan vi samlade ihop stämplar till tröjan. Fick även träffa Belli som jag inte sett på länge! 
 
Efter en jobbtur på minimani en lördagkväll åkte jag och Lumia vidare på en AW till Fondis. Kvällen avrundades inte riktigt så tidigt som planerat haha, men det var vel ganska väntat. 
 
Fick våra Justus huppare! 
 
I tisdagst var Madde hemma fram och tillbaka <3 firades såklart med lite vin, och därefter vidare till ollis dansgolv. 
 
Tränat så ofta jag hunnit. Trivs verkligen så himla bra på boxen, är på toppenhumör varje gång jag kommer därifrån. Så härligt gäng där! 
 
I fredagst hade vi Phörsta sitzen med lågstadiedisco-tema tillsammans med dom äldre studerandena. Man var ju såklart lite borta såhär i början, men det var verkligen underhållande och så familjär stämning. Bästa Justus! 
 
Som ni kanske märker mår jag SKITBRA. Jag är omringad av vänner vart jag än går, boxen, skolan, jobbet. Finns ingen anledning att vara annat än glad! Har massa roligt påkommande också, på onsdag åker jag bland annat ner till Helsingfors i tre dagar. Ser såå framemot det!