WBN, sitz och AW

Evenemangen har (lyckligtvis) lugnat ner sig lite nu, tur det för jag skulle aldrig orkat annars haha. Men jag tycker ändå jag har hunnit med en hel del roligt utanför skolan! 
 
För två veckor sen var det bl.a. Wasa by night. Jag gick runt med tjejerna ur klassen, vi började med mat på Amarillo innan vi samlade ihop stämplar till tröjan. Fick även träffa Belli som jag inte sett på länge! 
 
Efter en jobbtur på minimani en lördagkväll åkte jag och Lumia vidare på en AW till Fondis. Kvällen avrundades inte riktigt så tidigt som planerat haha, men det var vel ganska väntat. 
 
Fick våra Justus huppare! 
 
I tisdagst var Madde hemma fram och tillbaka <3 firades såklart med lite vin, och därefter vidare till ollis dansgolv. 
 
Tränat så ofta jag hunnit. Trivs verkligen så himla bra på boxen, är på toppenhumör varje gång jag kommer därifrån. Så härligt gäng där! 
 
I fredagst hade vi Phörsta sitzen med lågstadiedisco-tema tillsammans med dom äldre studerandena. Man var ju såklart lite borta såhär i början, men det var verkligen underhållande och så familjär stämning. Bästa Justus! 
 
Som ni kanske märker mår jag SKITBRA. Jag är omringad av vänner vart jag än går, boxen, skolan, jobbet. Finns ingen anledning att vara annat än glad! Har massa roligt påkommande också, på onsdag åker jag bland annat ner till Helsingfors i tre dagar. Ser såå framemot det! Kom ihåg mig?