Det sista av sommarlovet och skolstarten

Hej, det var länge sedan sist. Jag hade tänkt sluta blogga ett tag eftersom jag haft minimalt lite fritid den senaste tiden, men här är jag ännu och tänker göra ett försök att sammanfatta de gångna veckorna. Kan redan nu förvarna er om att detta inlägg kommer bli ett låååååångt inlägg. 
 
Den 21:a augusti åkte jag och Madde iväg till Estland några dagar. Första dagen spenderade vi i gamla stan, och dit gick nog precis hela dagen. 
 
Turistade som aldrig förr.
 
 Andra dagen åkte vi till Pärnu och åt världens godaste sushi<3 shoppade också en del samt fixade våra naglar. 
 
När vi kom tillbaka hem till våran lägenhet från Pärnu åkte vi till stranden för att se solnedgången. Där fångade vi också maneter som simmade runt i vattnet. 
 
Nästa dag åkte vi tillbaka till Tallinn, denna gång för shopping. Jag gjorde väldigt varierande inköp, nämligen tre par byxor haha. Fikade och hade det allmänt bra! 
 
Lördagen innan skolan började träffades vi några från jobbet (tyvärr saknades flera) vilket sedan ledde till utgång. Det var vår sista gång innan vi splittrades, sorgligt men vi hade så kul tillsammans och samtalsämnen tog aldrig slut. Härliga ni!
 
Sista sommarlovsdagen mådde jag pyton haha och lovade mig själv att inte dricka på länge (vänta bara...). Men klockan 19 piggnade jag till och skruvade ihop vårt nya soffbord från Ikea som jag köpt på hemresan från Estland. 
 
Dagen därpå började plötsligt skolan!! Första veckan var TUNG men fruktansvärt KUL! Vi hade självklart skola på dagen, och evenemang VARJE kväll. Vissa dagar hade man tur och hade faktiskt 3h fritid/dag, andra dagar for man hemifrån 8.30 och kom hem vid valomerkki. 
 
Lyckades passa in en lunch med Lumia och Madde! 
 
Torsdagen skippade jag skolans evenemang för att ordna överraskningsfest tillsammans med Diana & Ingrid för Madde som nu har flyttat till Hesa för att studera. 
 
På fredagkväll hade vi sångkväll tillsammans med de äldre studerandena från fakulteten följt av beerbong och flipcup. Det var en superlyckad kväll! Sen blev jag på något vänster övertalad att följa med till Fone. 
 
Lördagen blev faktiskt lugn, men det behövdes också efter den gågna veckan. Vi var påväg med klassen till ett evenemang som Vaasan yliopisto ordnade eftersom vår fakultet har samarbete med dom. Men vi ångrade oss i sista minuten och tog en drink på Patio istället innan vi begav oss hem för att ta igen lite sömntimmar. 
 
Andra veckan blev (tack och lov) lite lugnare och jag hann bland annat gå promenad med Tilde & Diana. 
 
Andra veckan tog jag tag i träningen igen. Nadja är också tillbaka i boxen efter sommarlovet så nu är vi mer taggade än någonsin. 
 
Tog en och annan fika med mina nya klasskamrater. Första två veckorna har bara bestått av studiebesök till bl.a. tingrätten, hovrätten, högsta förvaltningsdomstolen, åklagarväsendet och rättshjälpsbyrån. Vi har också haft en del besök till skolan som berättat om sin verksamhet och bjudit på servering efter servering. Helt nice att ibland få frukost när man kommer till skolan och salladsbuffee innan man går därifrån. 
 
Sen kom GULIS! Det roligaste evenemanget någonsin, hade SÅ kul! Om int före så efter denhär kvällen kände jag verkligen att jag fått en underbar klass! 
 
Dagen efter samlades vi några tjejer från klassen på tacokväll, såå mysigt (och gott såklartt)! 
 
Det var typ det. De första veckorna i skolan har varit så minnesvärda. Hoppas resten av skoltiden blir lika bra, men det tror jag! Jag trivs! Kom ihåg mig?