Halarinvigning, fastlaskiainen, Levi och mycket mer

Ett nytt blogginlägg, det hade ni inte väntat er va!? Det kommer inte med så jämna mellanrum haha :-) 
Största orsaken är nog att jag är väldigt upptagen, fastän det känns som jag inte gör någonting.. Min vardag går i repreat: sova, äta, läsa, föreläsning, träna. MEN ibland finns det faktiskt tid för annat också, så det får ni se här nedan. 
Vårterminen startades igång med halarinvigning! Såå kul att äntligen få dom. Själva invigningen var inte så rolig dock och jag åkte hem typ direkt vi fått dom hehe, men dagen efter åkte vi på halarkalas vilket var sååå kul! På förfesten sydde vi halarmärken, men det är cirka det tråkigaste och jobbigaste som finns. 
Resten av januari bestod tråkigt nog mest av studier eftersom vi hade en krävande kurs (inte för att det någonsin blir lättare men :)). Den månaden flög bara förbi och jag minns sorgligt nog inte alls vad jag gjorde. 
Sedan kom februari. Jag deltog i ett seminarium med tips i arbetsansökningsprocessen vilket var väldigt givande, men framförallt bra bjudning haha. Minns ännu idag hur god min bagel var med bl.a. mozzarella och avokado. En av de fina kvällarna gick vi också ut på promenad på isen, så mysigt. 
Hade en peppande fika med mina klasskompisar när vi var lite låg på motivation. Deltog i Fastlaskiainensitz, och precis som det syns på bilen var det feelis och blev en riktigt bra kväll. En annan kväll bjöd jag min Pati på mat vid Stefans steakhouse och vi var väldit nöjda med båda rätterna och servicen. Recommend recommend. 
Mitt i allt var det mars, och jag och mina girlz åkte på Brobyggarnas sitz (håller mig bra till ett evenemang/månad haha) för att tänka på annat än läsning en stund. Fick en riktigt lyckad kväll! Verkar som jag aldrig har något annat men det är ju bara bra.
Sen kom pampasveckan, men då åkte jag till LEVI!!!! Det var så underbara dagar, verkligen. 
Jag var där med 4 av mina syskonbarn, mamma och en storebror. SÅ kul att få tid att umgås då man vanligtvis bor en bit ifrån varandra och det bara inte blir av så ofta. Trodde småtjejerna skulle vara lite osäkra och nybörjare men nääe dom var ju riktiga rackare. Hade lite svårt att hinna med mellan varven. 
Det var så obeskrivligt kul att åka igen. Hade saknat det mycket mera än jag trodde. Att åka nedför alla backar med denna utsikt var ju också helt underbart. 
Nu har jag varit hemma en vecka sedan resan, och jag känner mig helt ärligt lite opeppad just nu på i princip allt. Men förhoppningsvis kommer jag tillbaka i rutiner och mitt flow snart igen. Att träffa Madde igen idag på sushi och lite shopping gav iallafall ny energi. Nu ska jag gå ut på en promenad i det fina vädret. Ha det gött!
 Kom ihåg mig?